Contact

ProjectHuisman Equipment

Sinds 1929 ontwikkelt Huisman in Schiedam kranen voor onshore en offshore gebruik. Enkele jaren geleden zijn daar boorinstallaties voor olieplatformen bijgekomen en verschillende installaties om kabels en leidingen op de zeebodem te leggen. Inmiddels heeft Huisman in 6 landen fabrieken en vestigingen. Een innovatief bedrijf waar techniek en vakmanschap hand in hand gaan. Kortom een toonaangevende organisatie van Nederlandse bodem in een competitieve internationale markt. Aan Freshbits de taak om de producten van Huisman online te presenteren.

Nieuwe photo gallery module

Om alle producten mooi in beeld te brengen hebben we een nieuwe photo gallery voor Xsite3 ontwikkeld. Hierin kan een onbeperkt aantal foto's worden opgenomen, die automatisch op maat worden gemaakt. U kunt de foto's bovendien makkelijk in de juiste volgorde slepen en voorzien van een titel en beschrijving.

Huisman Photo Gallery

 

In 5 talen

Om een internationaal klantenbestand te bedienen is de nieuwe website technisch ingericht in 5 talen (Engels, Nederlands, Tjechisch, Chinees en het Portugees). Nadat de Engelse versie is geïmplementeerd, zijn de andere talen aan de beurt.

 

Careers en Colleagues in Action

Bij de website is extra aandacht besteed aan het werven van gekwalificeerd technisch personeel. Om een indruk te geven van het werk bij Huisman hebben we van iedere afdeling een video online gezet, waarin personeelsleden over hun werkzaamheden vertellen. 

Colleagues in Action

 

Job Agent

Om de drempel voor sollicitanten te verlagen hebben we speciaal voor Huisman een Job Agent ontwikkeld. Geïnteresseerden maken een profiel aan en de Job Agent mailt vervolgens de nieuwe vacatures.

Job Agent

 

Bezoek website