Contact

Freshbits biedt een tijdschriften platform aan voor de zakelijke markt. Voor de consumenten markt zijn verschillende platformen beschikbaar om kranten en tijdschriften online te lezen. Als uitgever van professionele tijdschriften kunt u uw klanten nu ook een modern, actueel en vooral persoonlijk content aanbod bieden. Naast de selectie aan artikelen, ontvangen uw klanten een e-mail alert wanneer nieuwe artikelen verschijnen.

Losse artikelen

Heb ik een prachtig artikel over een actueel nieuwsfeit, maar de nieuwe editie verschijnt pas volgende maand.

Online tijdschriften volgen vaak de papieren edities. Hierdoor lopen online tijdschriften snel achter op de actualiteit. Om actueel te blijven moeten we flexibeler omgaan met edities en het publiceren van losse artikelen mogelijk maken. Het biedt bovendien de mogelijkheid om extra artikelen te publiceren die niet in het tijdschrift staan. Extra content kan bestaan uit video's, webinars of aankondigingen.

Persoonlijk aanbod

De moderne klant verwacht maatwerk. Hij of zij heeft behoefte aan een persoonlijk aanbod en goede zoekfunctie. Als uitgever kunt u uit de losse artikelen, nieuwe collecties creeëren rond thema's en interesses. U kunt uw klanten een persoonlijke dashboard geven waar de artikelen uit meerdere tijdschriften samenkomen. 

De voordelen:

  1. Op ieder gewenst moment artikelen publiceren;
  2. Artikelen uit verschillende edities of tijdschriften samenvoegen tot nieuwe collecties;
  3. Extra content publiceren zoals video's en aankondigingen;
  4. Een persoonlijk content aanbod aan de klant op basis van interesse;
  5. Artikelen publiceren die niet in de (papieren) editie voorkomen.

Alleen PDF, Online of beide

Uw kunt zelf kiezen welke vorm u wilt aanbieden aan uw klanten. De verschijningsvorm is zelfs per artikel in te stellen. De inhoud van de PDF bestanden wordt ingelezen en vindbaar gemaakt via de zoekfunctie.

Abonneebeheer en IP toegang

Toegang tot uw content is volledig afgeschermd. Het tijdschriften platform beschikt over een module voor het beheren van gebruikersgegevens en abonnementen. U kunt abonnementen automatisch laten verlopen. Het is voor grote instellingen mogelijk om toegang op basis van een IP adres te verlenen. 

E-mail alert

Om uw klanten op de hoogte te houden van nieuwe artikelen, voorziet het systeem in een e-mail alert functie. Deze controleert of er nieuwe artikelen zijn verschenen die vallen binnen het interessegebied of abonnement van de klant. De alert toon de headlines en een korte intro.

Koppeling met uw redactie systeem

Het is mogelijk om artikelen te puibliceren vanuit meerdere redactiesystemen en content systemen artikelen. U kunt het platform integreren in uw eigen workflow.

Live tijdschriften

VanGorcumTijdschriften.nl
VASTonline.nl
Mediaforum.nl
BMMbulletin.nl
BerichtenIE.nl
AMI-online.nl