Contact

Uw boeken, e-books, tijdschriften of licenties verkopen via een eigen webshop? Het is makkelijker dan ooit met de webshop van Freshbits. U krijgt een responsive webshop met een eigen unieke vormgeving.
De webshop beschikt over diverse CB koppelingen voor het uitleveren van bestellingen en inlezen van productinformatie.

Vindbaarheid

De webshop is SEO geoptimaliseerd volgens de meest recente Google update. Het gedrag van de bezoekers wordt, vanaf moment van binnenkomst tot aankoop, in kaart gebracht via Google Analytics. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw klanten en kunt u het aanbod op hun gedrag afstemmen.

Een webshop speciaal voor boeken, e-books en licenties. 

Responsive design

Bij een goede webshop hoort een mooi grafisch ontwerp. Een responsive ontwerp waarmee uw klanten op smartphone, tablet of laptop kunnen bestellen. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een aantrekkelijk effectief design.

Boeken, e-books, webinars en licenties verkopen

In uw webshop wilt u verschillende soorten fysieken en digitale producten aanbieden. Ieder type product heeft een eigen leveringsprocedure. Dit kan een e-mail zijn met daarin een licentie voor een online cursus, een downloadlink voor een e-book of de levering van een boek. Uw klanten merken niets van deze complexiteit.  Freshbits zorgt voor een gestroomlijnde verwerking van uw orders.

Veilig betalen

Betalen kan uiteraard met de iDeal-module van uw eigen bank. Freshbits zorgt ervoor dat de koppeling tussen uw bank en uw webshop betrouwbaar is en blijft. U kunt ervoor kiezen om uw klanten op factuur te laten bestellen.

Integratie met uw organisatie

Aansluiting van de webshop op de informatiesystemen in uw organisatie zijn van groot belang. Zo kunt u klantgegevens synchroniseren met het CRM of het ordersysteem koppelen aan uw administratie. Met Freshbits haalt u kennis en ervaring binnen met het opzetten van datakoppelingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bulk bestellingen

Voor het plaatsen van bulk bestellingen zijn digitale bestelformulieren beschikbaar. Hiermee kunnen uw salesmedewerkers of vaste klanten, snel en eenvoudig meerdere producten bestellen. Per account en product(soort) zijn kortingen in te stellen.

Order verwerking

Zijn uw uitgaven ondergebracht bij CB, dan kunt u deze informatie direct importeren in de webshop en up-to-date houden. De webshop biedt verschillende fulfilment oplossingen, zoals uitlevering via CB logistics. Koppelen met andere fullfilment partners is natuurlijk ook mogelijk. Maar de webshop biedt u ook de mogelijkheid om de uitlevering van de orders in eigen beheer te houden.

Acties en korting

De winkelmand van de webshop voorziet in kortingsmodellen en berekeningen voor verzendkosten en internationale BTW-afdracht. Prikkel uw klanten met verschillende acties, zoals een tijdelijke actieprijs of korting op basis van een actiecode.

Loyale klanten komen voort uit de positieve ervaringen en verhalen.

Klantenservice 

Loyale klanten komen voort uit de positieve ervaringen en verhalen. Een goede service is een belangrijk onderdeel van deze ervaring. Het webshop CMS voorziet in verschilende gebruiksvriendelijke modules om orders, klantgegevens en producten te beheren. Uw klantenservice kan snel ordergegevens opzoeken, vragen beantwoorden en voor klanten een positieve ervaring garanderen.  

Fulfillment

De webshop biedt de mogelijkheid om de bestellingen uit te leveren via CB logistics. Koppelen met andere fullfilment partners is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn aparte koppelingen voor het uitleveren van E-books en licenties. Maar de webshop biedt u ook de mogelijkheid om de uitlevering van de orders in eigen beheer te houden.

Voorbeelden van onze webshops

Ervaar het gemak van een eigen webshop, waarin u zelf uw boeken, e-books en cursussen aanbiedt. Freshbits onderhoudt de techniek en bewaakt het proces, zodat u zich kunt concentreren op de verkoop en marketing van uw uitgaven.

zie

NT2.nl
Uitgeverij Paris
Boom juridisch opleidingen
Boom Filosofie
BoomPsychologie.nl
Boom test onderwijs