Contact

ProjectBoom regionale uitgevers

In februari 2012 hebben we de nieuwe website voor Boom regionale uitgevers gelanceerd. Freshbits heeft zowel het grafisch ontwerp als de gehele technische realisatie verzorgd. De nieuwe site is voorzien van mooie nieuwe features zoals 'campagne cases' en eencalculator om inzicht te verkrijgen in het bereik van een advertentie.

Profiel van Boom regionale uitgevers

Boom regionale uitgevers is een regionale uitgever van  groot aantal media: internet, kabelkranten (NieuwsTV), teletekstdiensten, betaalde nieuwsbladen en gratis huis-aan-huiskranten in de provincies in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland en Flevoland.

 

Centrale rol 

De website vormt dan ook een centrale rol tussen de media uitingen, de lezers en adverteerders. Om deze doelgroepen zo goed mogelijk te helpen hebben we een heldere navigatie opgezet en vanaf de homepage verschillende directe 'Quick links' opgezet.

 

Adverteerders

Voor adverteerders is een speciale advertentiebereik tool geprogrammeerd. Op basis van een opgegevens postcode of woonplaats zoekt het systeem de beschikbare kranten en websites waarin geadverteerd kan worden. Met een slider kan het advertentiegebied worden vergroot en vervolgens een offerte worden opgevraagd.

 

Lezers

Voor de lezers zijn een groot aantal functies toegevoegd. Bezoekers kunnen een abonnement afsluiten of hun abonnement aanpassen. Dat het stroomlijnen van deze administratieve processen een groot voordeel biedt voor de abonnees en Boom regionale uitgevers spreekt voor zich.

In 2017 is Boom regionale uitgevers opgegaan in NDC mediagroep.