Contact

ProjectMijn iHelp

Mijn iHelp is een online cursus platform voor mensen met lichte of beginnende psychische klachten. Mijn iHelp biedt deze mensen de mogelijkheid om vanuit de eigen veilige omgeving een cursus te volgen. De cursisten kunnen hierbij begeleiding krijgen van professionals. De website bestaat uit een publiekswebsite met informatie en een afgeschermd cursusplatform.

 

De cursus
De cursisten houden een stemmingsdagboek bij en doen verschillende oefeningen. De cursist krijgt informatie en handvatten om met alledaagse situaties om te gaan en gedachte patronen te doorbreken.

 

PuntP

Mijn iHelp is ontwikkeld voor PuntP preventie in Amsterdam en geschikt voor diverse cursusvormen. Hierdoor is dit platform ook geschikt voor andere toepassingen. Zo is er nu al een cursus voor familieleden en mantelzorgers van mensen met psychische en/of verslavingsproblemen.  

Het aantal cursussen wordt in de loop van het jaar uitgebreid.

 

Mijn iHelp is een gezamelijke ontwikkeling van Freshbits en Lemon Factory.

 

Zelf online cursussen aanbieden?

Ziet u mogelijkheden voor dit cursus systeem voor uw organisatie, heeft u vragen over het project of wilt u weten wat Freshbits voor u kan betekenen ? Neem gerust contact met ons op via: 020- 6262540 of mail naar b.dulfer@freshbits.nl

 

Bezoek website