Contact

ProjectNT2.nl

Het vernieuwde NT2.nl is online!

De website uit de koker van Boom uitgevers Amsterdam is bestemd voor anderstaligen die Nederlands willen leren. Het vernieuwde NT2.nl beschikt over een enkelvoudig inlogsysteem. Hierdoor kunnen bezoeker makkelijk switchen tussen de digitale leeromgeving (ELO) en de nieuwe webwinkel. De webwinkel biedt vervolgens een gevarieerde aanbod aan producten die afkomstig zijn van Boom uitgevers en van externe partners zoals het Centraal Boekhuis. Zo kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment leerboeken en codes voor digitale cursussen. Ook de betaling en verzending naar binnen- of buitenland regelt de bezoeker eenvoudig via de website.

 

Boom uitgevers Amsterdam positioneert NT2.nl als het informatie- & kennisplatform voor anderstaligen en inburgeraars. Naast leeromgeving en webwinkel biedt NT2.nl actueel nieuws, informatie over recente publicaties, congressen en studiedagen. Alle informatie is overzichtelijk gestructureerd en toegankelijk gemaakt in het Nederlands en het Engels.

 

Freshbits is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de website. Ook de koppeling met externe databases van partners, intergratie van het betalingssysteem en distributiesysteem heeft Freshbits gerealiseerd.

 

Heeft u vragen of wilt u weten wat Freshbits voor u kan betekenen ? Neem gerust contact met ons op via T: 020- 6262540 of via E: b.dulfer@freshbits.nl

 

Bezoek website