Contact

ProjectUitgeverij Paris

Uitgeverij Paris is gespecialiseerd in informatie en dienstverlening aan juridische professionals uit binnen- en buitenland.

Met de nieuwe website optimaliseert de Uitgeverij haar dienstverlening aan klanten. De website heeft drie nieuwe functies: een webshop, een online archief en een digitale leesomgeving.

 

In de webshop kunnen bezoekers terrecht voor een breed assortiment aan juridische producten zoals tijdschriften, e-books, boeken en een abonnementservice. De site is zo ontwikkeld dat bezoekers via verschillende filters elke gewenste uitgave kunnen oproepen.

 

Met het online archief zijn alle tijdschriften vanaf 2004 doorzoekbaar gemaakt. Iedereen kan in het archief zoeken en titels opvragen. Maar het daadwerkelijk lezen van de online tijdschriften is alleen toegestaan aan abonnees. Zij krijgen via een eenvoudig loginsysteem toegang tot artikelen. Is een bezoeker nog geen abonnee, dan kan hij direct een abonnement afsluiten in de webshop.

 

Freshbits is verantwoordelijk voor het concept en de technische realisatie van de website, waaronder de koppeling met het fullfilmentbureau, de Print On Demand (POD) aanbieder en de leverancier van e-Books. Ook de integratie met het (internationale) betalingssysteem en het Interface Design zijn afkomstig van Freshbits.

 

Heeft u vragen of wilt u weten wat Freshbits voor u kan betekenen ? Bel ons gerust via 020- 6262540 of stuur een e-mail naar b.dulfer@freshbits.nl.

 

Bezoek website