Contact

ProjectMGV online

MGv is een crossmediale uitgave voor ggz en verslavingszorg. Het tijdschrift is een forum waar professionals uit alle ggz-disciplines onderling of met bestuurders, cliënten of zorgverzekeraars het debat aangaan over de inhoud van hun vak en over de taken van de ggz in de samenleving.

Om het debat online te faciliteren is Freshbits gevraagd een platform op te zetten waar redactionele content wordt verrijkt met debat artikelen uit 'het veld'.

 

Op het platform wordt de getoonde content voor een deel overgenomen uit het bestaande redactiesysteem. Dat scheelt dubbele invoer. Vanuit de website kunnen binnenkort ook alle jaargangen van het MGV worden doorzocht. De doorklik naar de content van het volledige artikel is alleen mogelijk met een abonnement en wordt op mgv-online.nl aangekondigd.

Om het online debat te structureren is er een module ontwikkeld die het insturen en plaatsen van een artikel in een logisch proces samenvat. Het insturen, de moderatie van inzendingen en het publiceren op de live website omgeving zijn optimaal op elkaar aangesloten.

 

Bezoek website